Portioner: 4
280 g pasta t ex fjärilar
1 burk (360 g) kräftstjärtar i lake
1 purjolök
2 paprikor, gärna i olika färger
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 dl smaksatt crème fraiche t ex med paprika och chili
Gör så här
1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
2. Låt kräftstjärtarna rinna av.
3. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna.
4. Fräs purjo och paprika i olja några min. Krydda med salt och peppar.
5. Låt pastan rinna av. Häll tillbaka i grytan och rör i crème fraiche och kräftstjärtar.
6. Låt alltsammans bli varmt.
7. Strö purjo och paprika över kräftpastan och servera med bröd och strimlad sallad.
2 paprikor, gärna i olika färger
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 dl smaksatt crème fraiche t ex med paprika och chili
Gör så här
1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
2. Låt kräftstjärtarna rinna av.
3. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna.
4. Fräs purjo och paprika i olja några min. Krydda med salt och peppar.
5. Låt pastan rinna av. Häll tillbaka i grytan och rör i crème fraiche och kräftstjärtar.
6. Låt alltsammans bli varmt.
7. Strö purjo och paprika över kräftpastan och servera med bröd och strimlad sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar